07 January 2009

RooMMaTe Aku


Ni aku nk cite pasal roommates aku yg tinggal ngn aku kt KL..kitorang sume keje 1syarikat..cume berbeza department jer..nama syarikat kami SKALI SDN BHD. lokasi syarikat kt Sentul Pasar. antara kami ader yang dari SWS(Skali Web Services), Softlake, SEBS(Skali e-Business Services). Kami sume nie sume dari TERENGGANU

Meh aku nk cite pasal lovely roommate aku..nk mulakan dari sape erk...???? kite mulakan dari yang tua la..hehehe. Dalam rumah aku tu yang paling tua..kak airin. dlm gmbr 2 yang pakain baju kuning. Die keje bahagian Softlake. aku pn xtau pe keje diorng. Orgnye simple...pemarah..klu die ketawa, mata die sepet..hihihi..(jgn mrh erk kak airin)

Pastu, yang ke 2 kak fiza, dlm gmbr, die duduk n pkai bju hitam bunga oren. Kak Fiza keje department SWS. die sekampung ngn aku..dulu sebelum kami masuk keje sini, kami keje kt kmpg, keje cat batik jer..die nie funny skit orgnye...aku suke sgt sakat die sbb die nie slalu mengeluh..hihihi..

Yang ke 3, Kak Awien, dlm gmbr 2 die pakai bj warna biru. Kak Awien keje department Softlake gak. die sebaya ngn kak fiza, n mmbr rapat la..diorng knl dari form 1 lg, smpai la skrg. kak awien nie brutal skit, (kata abg). Brutal2 jiwang..hehehe.

Yang ke 4, Kak Sue. dlm gmbr 2 die duk blakang skali, yg nmpk kpala jer..hehehe. kak sue keje bahagian SEBS, tp die dh brhnti sbb die dpt keje kt teganu (balik negeri asal). kak sue nie die mnje skit, mklm la anak bongsu, die ngn kak awien mcm anjing ngn kucing, kak awien suka sakat die, saje jer nk hepi kn keadaan. skrg die dh xder, sunyi jer rmh, klu x slalu dengar rengekkan manje kak sue.. WE ALL MIZ U....

Yang ke 5, Misah. dlm gmbr die duduk, yg kecik tuu..hihihi.. Misah keje department SWS gak tp die bhagian Solution, Programmer. die nie suka duk dlm bilik jer..jarang klu tgk die tgk tv same ngn ktorng, die duk mengadap laptop die jer..nk cite byk2 pn, sy xtau sgt la psl die..klu lah die join lepak2 ngn kitrng, leh gak tau prangai masing2...

ok yang ke 6, 7 n 8 nie sebaya jer...yg ke 6, name die fazie yang pakai bj hijau. die nie mmg 'hntu hijau' suka sgt ngn wrna hijau. die keje kt department Softlake. Fazie nie die snyap jer...tp snyap2 die klu die dirangsang, bahaya tau..hihihi. yg ke 8, mira, dlm gmbr die pakai bju wrna oren. die keje dlm department SWS. mira nie sebilik ngn aku..hihihi.. die nie kuat mkn n tido...klu ader p'tndingan tido, die la juara...klu rmh terbakar pn die dh xpeduli...fuh.!! bahay tul aura tido die...

ok la...yg last skali aku la...hehehe aku hrp korang dh tau saper aku...aku bkn per tulis blog psl roommate aku, sbb suka duka, kitong ber8 la yg harungi...masing2 ader prangai n sikap masing2, dengan prangai n sikap diorng la yg mmbuat kn hidup di VILLA kami ceria.....

I LOVE U ALL...MMMUUAAAHHHH....!!!!

5 comments:

LovE iS CinTA said...

hahah..
best btl cete ni..
aku ar 2 yg kuat tdo..
tdo ada nikmatnyeer tersendri..
hehehehe.
so jum pkat tdo ramai2..
klu ada pertandingan tdo jgn lupa ajak aku k..
haahahaah

myLovepatzi said...

ooo....
ngumpat kat org yer...
tiada maaf bgmu...hehe...

afiq Oppa said...

haloo...umie..
kuat blog ye...
sal cinta cintun..hehehe

M!SAh MaMat said...

ooo... ngater den yee.. tak per.. tak per.. huhuhu...

Anonymous said...

nice story =)

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails