26 February 2009

Perah otak ntok ingat masa lalu....

1. Sape seatmate kamu?
Darjah 1 – langsung xingat, Darjah 2 – xingat la, darjah 3 – still blur, darjah 4 – sy dlm keadaan blur lg..aduh..sape erk.. Darjah 5 – sy rs sy duk ngn kwn sy yg nmnye Sabrina, Darjah 6 – yg ni aku ingt skit la, tp klu slh xtau la..mklum la dh la..aku duk ngn Aini, n Sabrina kitrng duk tgh2 sbb 2 leh duk 3org, aku duk tgh2 antara diorg..hehehe

2. Masih ingat Cikgu English kamu?
Aduh…parah nie, kene undur ke masa lampau nie…aku cuba ingt la…. Darjah 1 smpai 4 aku langsung xingt, darjah 5 n 6 – Puan Roslina. Aku ingat die sbb die bertungkus lumus nk pandai kn student2 die dlm BI

3. Apa nama kelas kamu?
Haaa…yg nie aku ingt..hehehe. darjah 1 – 1Nilam, Darjah 2 – Nilam, Darjah 3 – 3Tekun, Darjah 4 – 4Usaha , darjah 5 – 5usaha n last darjah 6 – 6 usaha. Darjah 4-6 maintain jer…hehehe

4. Pernah mempunyai BF?
Hehehe…BF? Kecik2 mn pandai cintan-cintun lg la… tp ms darjah 6 tu ader la fall in luv with someone..hehehe.

5. Bagaimana kamu susun meja dlm kelas kamu? N siapa yg suruh?
Totally ktrng dlm kelas la yg memandai susun, coz aku still ingt ape yg guru kelas aku ckp, “klu xmboh boring blajo, susun la meje 2 lain2, at least sebulan 2kali” …hehehe

6. Kamu ader musuh?
Ader 2 ader, dlm sorg dua jer. Aku nie bkn suke sgt bermusuh…yg jd musuh aku pengawas sekolah jer…geram tul aku kt diorg 2, diorng bajet diorng ader kuasa nk lahang kite2 wat something…xsuka la…kite kn bdk2 lg time 2…tul x kwn2?

7. Apa permainan yg pernah kamu main?
Wooohhooo…!!! Byk permainan aku main…main tutup botol, batu seremban, ‘game’, macam2 la…permainan bdk2 kampung nie…klu nk list kt sini, xcukup 3helai kertas…hihihih

8. Apa yg kamu beli time rehat?
Aku beli mcm2..kropok, mee, nasi, air….

9. Adakah anda pelajar terbaik?
No..nk jd best student cm ner…ms skolah dulu subject yg slalu fail n xpass sbjct BI. Frust la… time blajar BI, aku slalu tido dlm kelas. Xtau knp xleh nk stdy…lemah tul la ngn tabiat aku..skrg dh ok dh..dh insaf…hihihihi

10. Kamu blh nyanyikan lagu sekolah? Ape lagu2 2?
Mesti la blh…klu time assembly, kitrng slalu nyanyi lagu sekolah (SKBP). Skrg dh tukar versi baru..:(. Pastu lagu negeri Terengganu. Tu jer la kot.

11. Favorite subject?
Of coz la minat math n sains…aku xsuka subject yg cm sastera..example: BM n BI….xsuka..xsuka…

12. Pagi2 breakfast kt ner?
Kt rmh la… pg2 aku paling malas g canteen, coz kelas ku ngn canteen jauh..

13. Apa yang paling kamu ingt selama 6 tahun tu?
Masa aku darjah 1 – 5, aku bdk baik…hehehe. Puji diri sendiri. Aku start aggressive ms darjah 6, mklum la time 2 dh kira besar skit…aku paling xsuka klu nurse gigi dtg skolah, time 2 msti aku ponteng @pun xdtg skolah..pastu kene denda, baik kene denda dari mengadap nurse yg garang nk mampos

14. Ni last question dri sy, apa nama penuh skolah kamu?
Yg nie xyh difikirkan..trus jer jwb…. SEKOLAH KEBANGSAAN BUKIT PAYONG, TEREANGGANU

No comments:

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails