24 April 2009

At SunGai PeTaNi

dh lama aku xpost blog aku nie.... bru2 nie aku outstation skejap ke Sungai Petani... sbb 2 aku hold jap blog aku nie...sori r..xupdate my blog... hehehehe....

aku g sungai petani nie pn sbb ader PMIS(Project Management Information System) so, aku join jer la...aku bertolak ke sana kul 2 lbh la...smpai sana dlm kul 9...letih gler...aku g ngn team perak aku la... smpai sana ingt kn duk resort cinta sayang..last2 duk hotel bajet jer..!!! wah...cm saving jer opis aku nie...

ni la hotel yg kitorg menginap selama 3 hr 2 mlm..blh la hotel die...best gak...
sesampai n check in jer... pe lg, gedebuk..!!! atas katil...aahhhh....nikmat xterkata..


dlm kul 10mlm trun mkn...smbil2 tggu dak2 laki yg bersiap kalahkan pmpuan,
aku posing la dulu kt mn2 tempat kt hotel nie... mn la plk dWifi Hotel, msti ader lptp n komputer + free wifi kn....hehehe...tp lembab cm siput bab...

Dh tiba dh seminar nie...senimar nie ader 2 sesi..pagi n petang... pagi just 6 PBT yg dtg...petang lak 7 kot...xkira lak aku... senimar nie wat kt THE CARNIVAL WATER LAND... tp skrg nie tmpat ni dlm maintenance so....sbb 2 nmpk cm padang jarak padang tekukur...xder org....


tiba mkn tgh hr....lauk mmg best giler r...tp air just air kosong jer... oh tidak.... at least wat la oren ker sirap ker....aduhhh... nie mmg btul2 saving...



dh 3 hr duk sini....tiba mas nk balik la plk... btri kamera aku ni pn dh xder..
sbb 2 xber gmbr sgt... keberangkatan balik ke KL bermula.....

lain kali pegi lg ye...mknan kt sini mmg murah gler....syurga mknan la nie kot...hehehe

17 April 2009

Sahabat sejati....


aku tercari-cari maksud sebenar seorang sahabat yang berada di waktu kita susah dan senang

ya allah kau kurniakan ku sahabat yang boleh memahami diriku dan berada ketika aku amat memerlukan dlm apa jua keadaan di saat aku sedih atau gembira



aku mahukan sahabat yang boleh mendengar segala suka duka ku memeluk daku di saat aku menitiskan airmata tapi lelaki tak bole peluk2



agar aku dikurniakan sahabat yang sejati insyaallah ...



aku juga berharap pada masa terdekat nih aku bertemu dengan seseo
rang yang boleh menjaga daku sampai ke akhir hayat ku ini

13 April 2009

TAHNIAH..!!!!

semalam Anugerah Bintang Popular...housemate aku bkn main excited lg nk tgk nie... x missed 1 anugerah pn...hehehe...smbil tgk, smbil kutuk..kihkih.... aper2 pn aku nk ucap tahniah kt NABIL sbb dinobatkan Bintang Paling Popular..

kepada artis2 lain....tahniah la erk....

Hajat terbengkalai...hehehe

hajat terbengkalai???? xder la...sbnrnya aku berhajat nk g PC Fair kt KLCC, tup2 smpai sana rmai gler org..mls la aku nk masuk dlm...msti sesak gler...so, aku patah balik n then g jln2 smpai bergambr..hehehe...lame xbergambr....dpt lak mmbr2 yg mmg giler nk bergmbr...

bergmbr ngn kete mahal nie....peh...lawa babe..
setiap pelusuk tempat nie kitorg bergmbr
kete kite ker nie? jgn mimpi la syg oi....
langkah aku pjg jer nk ke D.Donuts..tp b xbg..uuuwwaaaaa....
yg nie dh strt bergmbr kt luar KLCC..merata tempat g...
eh2..ader kwn bru ker 2?....omputih lg...hehehe


smbil2 nk brehat...ader lak minah nie dtg promote Dominos pizza....
saje jer dgr2... last2 xnk join n beli gak...hehe.. maaf yer dik...

kak awin malu2 nk ambik gmbr kitrng..knp? jeles erkk...hehehehe
nk tggu anak main nie lmbt lg kn b...:)
kwn2...dh nk hujan la 2....jom la balik....
kitorg terpksa balik coz hujan..klu x, mmg kitorg bergmbr lg nie...

bubye sume....

02 April 2009

Apa ada Pada nama?

xtau nk caye ker x nie....
aku terjumpa 1 url...aku enter my name..and result die....

NUR UMIRA
NNaif
UUntung
RRamah
UUlung
MMesra
IIkhlas
RRealistik
AAmanah
Apa ada pada nama?

aku pun try masuk nama b aku...nie result die..

MOHD KAMARUL HASAN
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
KKomited
AAmanah
MMenawan
AAlim
RRamah
UUntung
LLemah-lembut
HHarum
AAbadi
SSuci
AAsli
NNaif
Apa ada pada nama?

klu korang nk try nama korang lak....
just klik DI SINI

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails