20 January 2010

Jum Tingkatkan Trafiq Blog

*cari kt pkcik google

Untung klu join Geng Blogger. cm2 leh dpt tau, td cinta ada terbaca artikal dari blog kak zie_fauzi so cinta nk berkongsi ngn kawan2 cm ner nk tingkatkan trafiq blog korng. Tak tau la berkesan ke tak, lum cuba lum tau kn...jum sesama kita mencubanya:-

Perkara yang harus anda lakukan adalah mengikuti langkah-langkah berikut:-

1. Tulis posting artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

PERATURAN

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.
Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,62

YA LEBIH DARI 6 JUTA BACKLINK !!!

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,62 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.

Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink. Jangan salahkan saya jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).

OK..SELAMAT MENCUBA..SEMOGA SAMA-SAMA BERJAYA.

kredit to zie_fauzi

16 comments:

zamfadliez said...

xpaham la bnd2 cmnie..adeeesss..~!nnti nk try,wish me luck!hehe...adiooos..~!

Princessgathis a.k.a CinTa said...

TO ZAMFADLIEZ:

CINTA PN XBERAPA FAHAM..TP KITE TRY LA...

LuVidA^^ said...

;) blur2 jugak....
but nice 1...

A person on Earth said...

cinta????ku x pernah ada...hak3....nk wat camner...x der jodoh

Princessgathis a.k.a CinTa said...

TO LUVIDA:

CINTA DH 3 4 KALI BACA, TP STILL BLUR, BUT PE SLHNYER TRY BNDE NIE KN...

Princessgathis a.k.a CinTa said...

TO A PERSON ON EARTH:

KNP NGN CINTA?????

A person on Earth said...

ku x pernah dapt......apa salah ku???/<----lagu cari jodoh wali band

ZiE FAUZi said...

salam..akak pun tak berapa faham cara ni.. tapi menurut cerita yg akak dengar sistem ni orang indonesia yg cipta.. bila tengok betul2,mcm sistem MLM kan.. mcm surat berantai pun ada..

sekadar mencuba tak salah...

Princessgathis a.k.a CinTa said...

TO PERSON ON EARTH:

MGKIN 1 HARI 6T AWK AKAN MENDAPAT CINTA YG BETUL2 SEJATI N SUCI

Princessgathis a.k.a CinTa said...

TO ZIE_FUAZI:

HA'AH...MMG CINTA ANGGAP CM 2...
MLM. HEHEHEHE

MUMMYMUJID said...

loh... nk tingkat link cam buat jualan langsung...ahli bawah ahli...nk kne cuba nih...

zBobot said...

pening jgak yerr..mmg x paham huhuu.. :(

Princessgathis a.k.a CinTa said...

to mummymujid:

kn dh ckp...MLM trafik...hehehe

Princessgathis a.k.a CinTa said...

to zbobot:

bkn pening jgk..mmg pening la...

Md Nasir said...

dah 2-3 kali baca but still blur..haha..tapi 1 info yg baik..thanks

Princessgathis a.k.a CinTa said...

to md nasir:

sume org blur..tp xper...ini la yg di katakan sharing is caring

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails