11 January 2010

TahNiah - AJL ke-24

Anugerah Juara Lagu
Sape yg xtau psl nie? every year mesti ada anugerah yg berprestige ni. Anugerah yang menggabungkan kayra2 yg indah, yang di dendangkan oleh artis2 tanah air kita. Dan 1 karya yang akan menjulang sebagai Anugerah Juara Lagu. Dh 24 kali anugerah ini di raikan, dan sume karya2 yg dipertandingkan sgt2 hebat dan menguji kearifan para juri.

Senarai Juara lagu dari 1986 - 2008
*klik gmbr ntok tumbesaran
So semalam 10/01/2010, berlangsung la anugerah ini buat kali ke 24. Sebanyak 13 lagu yang bertanding, lagu dan artis yg membuat persembahan mlm td bkn calang2 artis. Tp kebykkan artis dtg dari realiti tv. nak wat cm ner kan dh rezeki.

Pemenang Anugerah Juara Lagu ke 24

Juara Lagu ke 24
Aizat - Pergi
Comment: Mmg dh jangka dari awl lagi, n mmg patut lagu nie menang.. congrate 2 aizat.

Naib Juara Lagu
Yuna - Dan Sebenarnya
Comment: xsangka bakal peguam blh merangkul naib juara, lagu yg tenang n slh 1 lagu feberet Cinta. to my frend kak awin n fazie: lagu 'cakap' pn blh menang..hahaha

Tempat ke tiga
Faizal Tahir - Bencinta
Comment: persembahan yg mantap, walaupun xberapa sihat sepenuhnya, FT blh menyampaikan lagu dgn penuh bersemangat.

Vocal Terbaik
Black - Aku Rindu Sayang Kamu
Comment: Mmg dh ajak dari awl, die patut dpt anuregah nie, suara yg unik, jarang artis lelaki blh mencapai vocal peserti black.

Tahniah Sekali lagi ntok sume pemenang. yg tak menang jgn putus asa, at least u all dpt masuk final.

2 comments:

Are'Ja_(",) said...

Dorang ni menang sebab VOKAL dorang TipTOp!!
memang best... :D

zamfadliez said...

yup2..padahal xtengok pon,tgk sume dak2 realiti tv jer meng,huhuhu..adioooss..~!

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails