22 February 2010

Kedekut punya doktor....

 
deman...demam..demam....
musim demam ker nie skrg nie erk...
mn taknya, xpsl semalam cinta di serang demam...
pe lagi pegi klinik la, mintk MC, doc just bagi 1hari jer
kedekut tul la, at least bg la 2 hari, dh la skt kepala plk 2, cm ner nk drive pegi keje,
kmpg ngn tempat keje lebih kurang jauh jgk la..
nak tak nak kene la dtg keje hari nie, dtg keje pn bkn wat keje pn, just main facebook n jenjalan kat blog kawan2.. dh lama tggl blog nie, nk wat cm ner, kdang2 cinta bz ngn keje, xder masa nk update, insyaallah dalam semggu dua lagi, cinta akan selalu update belog..hehehe... (dlm perancangan nk beli brdband..huhuhu)

nk beli broadband, tp xtau yg mn ok...
kawan2 leh bg pendapat tak....
antara 
dengan
 
 yg mn lbh ok.
dari segi coverage, dua2 brdband ok kt tmpt cinta nie..
jgn plk ada yg gatal ckp ambik dua2, klu korang nk sponsor xper gak.
wakahkahakah....

13 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

semoga cepat baik

pasal broadband tuu cinta kena survey coverage kat center masing2...

jangan bila dah beli baru nak cek pulak hehe

Ieda Al-Habsyi said...

memang musim demam skang, anak aku pon demam, take care dear, semoga cepat sembuh :) doc tu memang kedekutlah! 1 hari jer, kalo aku kan, kalo doc tak bagi mc, pas kuar bilik dia, trus aku blah, ubat pon aku tak amik, g klinik lain sudah yang leh bagi mc, ekekeke! :)

Princessgathis a.k.a CinTa said...

to eija:

insyaallah...psl coverage dua2 ok..xder hal pn...

Princessgathis a.k.a CinTa said...

to ieda:

insyaallah..mmg kedekut la...mintk 2 hr die mk bodo jer. geram tul

myranaqi said...

berukband celcom ok gok..
tp kadang2 wt hal gok..
gitu ar..

Princessgathis a.k.a CinTa said...

to myranaqi:

erk...?????
so...............????????????????

myranaqi said...

so xth ar..
tp aku guna berukband cel punyer...

monica said...

sy x taukla mana 1 lebih baik..tapi kat swk..celcom lebih digalakkan..:)

myLovepatzi said...

guna la celcom..kite kan blajar under TM dulu..kna la sokong produk dia..hahah

Princessgathis a.k.a CinTa said...

to monica:
rmai yg sokong celcom...thanks

Princessgathis a.k.a CinTa said...

to fazie:
kite jer kene sokong produk die, tp die xprnh sokong 'produk' yg die hasilkan, especially kite nie alumni die, xder pn dpt keje ngn die

myLovepatzi said...

haha..yer dh mie..nk wat gane..anak emas la sgt..

Princessgathis a.k.a CinTa said...

to fazie:
dok leh mgumpat dlm blog, dok psl2 kene saman..hahaha

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails