29 November 2010

Kejohanan Futsal Dan kebodohan seseorang

26.11.2010 Cinta menghadiri 1 mjls penyampaian hadiah Kejohanan Futsal Piala YAB Menteri Besar Tertutup bagi Puteri Umno Bukit Payong yang di buat kt Marang Village Resort & Spa.. Tahniah kepada para pemenang, Walaupun team Bukit Payong (Pengurus My mum ^_^) mendapat tempat ke-2, tp tahniah kpd mereka, mereka dh buat yg terbaik..

 antara pemain-pemainnya...cun melecun kn...

eksyen je nie...

Selepas penyampaian hadiah, cinta round2 bandar KT, pastu g lepak2 kt Pulau Warisan.. cantik sgt2...

tp sayang, dlm kecantikan dan keindahan yang ada, ada jgk, hamba2 Allah yang bersikap kurang ajar, biasa la klu lelaki jumpe pompuan, pe lagi.. piiweet sana...piiweet sini...awk sana...awk sini... xde adat langsung, lgsg xhormat org... kesnye cm nie... cinta n bdk2 nie duk lepak kt jmbatan gantung kt pulau warisan tu, ada la suara2 bdk kurang ajar tu usik2 kitrng, dh berbulu telinga kitrng..kitrng wat bodo jer, pastu, tetiba gelang yg cinta jatuh, pe lagi automatik cinta n the geng trun mencarinya..dh la gelap... bdk2 sewel kt atas still usik la.. pggl ktrng ngn nama2 yg mengarut..esoh. minoh, lela.. bodoh tul la manusia zaman skrg...xtau malu langsg. lps jumpe gelang cinta, ktrng trus balik... tgh2 jln, atas salah sorg bdk laki kt atas, ludah air liur, kotor betul la diorang nie...mujur xkene ktrng..

kepada bdk2 lelaki zaman skrg, korang selalu wat cm tu kt bdk2 pmpuan, korang bygkan adik2 korang kene cm tu kt bdk2 laki, apa perasaan korang, bdk laki skrg nie langsung xmatang. xde adat. xhormat org. klu seusia cinta nie pn diorg xhormat, cm ner nk hormat org tua.

kalaulah salah sorg terjumpe n terbaca belog cinta nie, cinta mintak maaf, kerana perangai korang la, cinta kua kan crite nie.biar korang sedar skit.

2 comments:

niesz said...

sabar2..xmkn saman tu..erm..lps ni kalau jumpe org mcm tu..kasi balun abis2..huhu..

Princessgathis a.k.a CinTa said...

niesz:

nk balun pn xleh, kene jaga martabat perempuan...lantak la diorg tu kn

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails