19 December 2010

terima kasih

salam

setelah sekian lama cinta bercuti, kini kembali bekerja...
last week ada la, mggu yg teramat menggembirakan hati cinta,
kerana...tanggal 10 Disember 2010, cinta sah menjadi milik mr.chocolate.
alhamdulillah....semua yang di rancang berjalan dengan lancar..

pada 11 Disember 2010, majlis resepsi di adakan di dewan sivik bukit payong, kepada dayang-dayang ku, Myra, Syu n Husni, ribuan terima kasih cinta ucapkan, cinta hargai bantuan korang...
sayang korang sgt2...

nanti bila gmbr sudah siap, cinta akan upload kt blog erk..tggu cameramen bg gmbr dulu...

7 comments:

farysa said...

tahniah yer
=)

myranaqi said...

hik hiks.....nama sy disebut2...u r welkam dear..

KayNisa said...

xbole guna gadis dah... dah nak jadi mak gadis sooner or later.. cepat2 kasik anak buah baru tau. lm dah xmain baby... hehehe

Princessgathis a.k.a CinTa said...

farsya:
thanx

Princessgathis a.k.a CinTa said...

myranaqi:
lps nie leh la request jd dayang2 ntok kwn2 kite lak, pastu mg plok jd raja sehari

Princessgathis a.k.a CinTa said...

kaynisa:

gathis tetap gathis...hehehe
permintaan anda ntok dptkan anah buah, sedang di proses..huhuhu///

myranaqi said...

hahaha...2 ar...2 pun klu kwn2 nk tlg ar..klu x mtk tlg mcm ne nk jd dayang2 kn...jd dayang pun sama lth mcm raja sehari ar..dh terasa mcm raja sehari pun..hahahah

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails