23 December 2010

Tidur Berbantalkan Dengan Lengan Suami

Semalam cinta ada trima emel... topik yang menaarik..jom same2 baca..huhuhuh

ehsan dari pak cik google

Tidur Berbantalkan Dengan Lengan Suami ........ 

Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA -) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan. 

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif. 

Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya, tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang, ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda. (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)...FAKTA....sirius.... 

Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur. 

Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah shave ketiak anda togel, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita. 

so pada isteri-isteri semua, anda semua praktikan ke tidur atas lengan suami? 

Suami-suami semua, adakah anda shave licin ketiak atau biarkan berbulu? 
jangan ada bau asemmmm sudah leee


4 comments:

Awien Heritage said...

umi cuba r wak hok halal xper...hehehhehe...selamat tido..kehkehkeh

niesz said...

tgk, ketiak suami pon ade khasiat nye..hahaha..but kene make sure ketiak tu wangi sentiase la ek..kang dpt lak cancer hidung..hehe..

KayNisa said...

owos... make sure amat buh dedorant dlu b4 tdo eh.. ahahaha

myranaqi said...

wah sj nk bg jeles ni...hk huk

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails