24 February 2011

Last Day

Assalamualaikum dan salam 1 MALAYSIA...
24 Februari 2011, hari terakhir cinta die Sekolah Kebangsaan Lembah Jaya, Setiu. mulai 1 Mac 2011, cinta akan berkhidmat di Sekolah Kebangsaan Seri Kemaman, Chukai. cinta mual berkhidmat di sekolah ni start 1 nov 2009, 1001 kenangan yg tercipta disini...suka...duka...gelak..tawa...sume disini.. terlalu sukar untuk cinta melupakan semua kenangan itu. tp setiap orang perlu tinggalkan apa yg kita suka dan sayang, tetapi kite tidak boleh lupakan kenangan, kerana kenangan sukar dicipta tanpa kawan @ insan lain disisi..
 ~~~SECEBIS UCAPAN~~~
 
 Kepada kak Faezah:
"kak, terima kasih byk2...kak byk tlg umie...umie xkan lupa jasa2 kak..kak jgn lupa umie neh, contact2 la umie... Kalu ader salah silap umie, umie nk mntk maaf erk...klu ader masa,kita jumpe lagi neh...."

 kepada my ex-housemate..Wee:
"terima kasih juga pada wee yang sanggup bagi tumpang rmh die selama nie...semoga hajat wee nk balik sarawak tercapai..kene bodet GB lagi wee...hehehe... umie nk mintak maaf ngn wee klu umie ader wat salah ngn wee...dunt forgt me k...gmbira dpt kenal wee...."

 Kepada Housemate cinta...Na:
"Aku nk ucap terima kasih juga kt mg, selama kite jadi housemate nie, byk suka duka kite...jgn tkt duk rmh tu neh, klu bunyi nape2..wat dok tahu jer..hehehe, klu wat bunga kertas ke, mkn nasi air ker, ingat la aku neh..semoga housemate baru nie sekepala ngn mg...hehe... se agi, aku nk mintak maaf n halalkan segalanya..klu ader aku wat salah, maafkan aku neh..ader masa kite jumpe lagi."

 kepada Nor:
"x dok doh la kawan yg suka makan..hehe...(tgk la body kite kn? hehehe)... geng nk g jln2 pn xdok dh.. Nor, aku nk mintk maaf la ngn mg klu aku ader salah dan silap...n terima kasih byk2... klu mkn spageti tu ingt aku neh... lps nie klu mg nk meluahkan sesuatu, msg2 la kau..aku sudi lagi mendengar luahan hati mg... akukan pendengar setia mg..hehe"


kepada sume guru2 SK Lembah Jaya:
TERIMA KASIH
itu je yg dpt umie ucapkan...cikgu sume byk menolong umie...

2 comments:

niesz said...

berkawan tu smpai bile2 kan.. :)

Princessgathis a.k.a CinTa said...

niesz:

btul tu....

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails