08 September 2011

Fabric Wash

Salam kawan2....:)
apa tu? ada yang tahu, dan ada yg xtau bende alah nie... bende ni adalah fabric wash keluaran Noor Arfa
fabric wash nie sesuai untuk kain sutera, batik dan fabric yg lembut2. Ia selamat digunakan dengan pembersihan terbaik. Tiada kesan sampingan pada tangan, pakaian dan alam sekitar.

Jimat duit, xyah hntr dobi..huhuhu..
Arfa Silk Care nie untuk cucian tangan je tau.
cara die: masukkan 10ml Arfa silk Care untuk 4 liter air. pastu basuh cam biasa, korang jgn la sental kuat sgt..xsayang kain ke..hehe. last, korang jemur TAPI, elekkan jemur baju ke pancaran matahari secara langsung tau...beli kain mahal2 nanti cepat rosak n warna pudar plk...

Harga dia mmg xmahal, RM10 je, anggaran 1botol boleh 50cucian...kalau sape2 nk beli leh la contact cinta yer..beli byk2 lagi untung...hehehe

ARFA SILK CARE
kandungan: 500ml
berat : 550gram
RM 10
Sila hubungi Cinta(Umie) : 017-3946498 / 013-3421612

2 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

hehehehehehehe........


pernah pakai sekali je,beli kt NACC..

Princessgathis a.k.a CinTa said...

noremy:

klu nk lagi...blh la call me. blh tlg belikan..kui3

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails