11 October 2011

KL, im coming againz

Helo..!!!
Setelah hampir 2tahun cinta x jenjalan area KL, kini cinta round sungguh2..hehehe.. ala, bkn saje2 g jalan, xkuasa la klu saje2 p jalan2. cinta g sana sbb ada hal yg mustahak, cinta kene attend interbiu kt maju junction. Alhamdulillah interbiu tu berjalan dgn lancar..yg xsangkanya,cinta sorg je yg apply position tu..hehehe, insyaallah klu ada rezeki kt situ, adalah. interbiu je kt KL, tp akan ditempatkan di kerteh, terengganu. demi masa depan, cinta n mr.chocolate pegi la... on da spot lak tu.. company tu col rabu petang, jumaat pagi kene attend interbiu, so balik keje hari khamis, dalam kul 8 lebih (layan cite soffiya dulu ) cinta bertolak ke KL. Stay kt Puchong Hartamas, umah kakak ipar (Kak Nisa). smpai puchong dlm kul 1am. mata cerah lagi...dlm kul 2 @ 3 pagi bru leh tido, pagi esoknye pegi la maju junction. 

Setle interbiu, kami balik umah, tido..Qadar tido semalam..hehehe. So skrg bermula la kisah ronda2 kami... sebelah malam plk, kami pegi ke Look Out Point Ampang. Kami bertiga nie 1st time pegi sana. sesat la jgk...tp best...jelajah kampung org..hahaha. n last, jumpe jgk... 1st smpai atas, teruja yang teramat sgt...leh nampak 1 KL...

 ni pintu gerbang nk menuju ke Public View, kene naik tangga la weh..termengah2 kami...
tp demi hasrat di hati, kami rela

 kami guna kamera biasa je...so gambar x lawa la... seronok sgt tau, rase cm xnk trun jer...


"Wee are finally 300M above sea level..!!"

best kan, ingt malaysia nie xder tempat menarik ker? klu korang nk merase apa perasaan cinta masa duk sana, pegi la mendaki..kihkihkih....


bersambung.....


No comments:

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails