21 November 2011

Gempak Santai @ Bukit Gambang Water Park

Salam...Selamat Tengah hari semua...
Cinta nk tanya..korang ada tak terbaca artikal pasal Gempak Santai @ Bukit Gambang Water Park?? kalau sesiapa pembaca tegar harian metro, blh la dptkan tiket nie, tp syg..tarikh dh tutup...kihkihiih...cinta saje je nk tayang tiket yg cinta dpt nie...nk kasi korang jeles..jgn marah.... cinta xder pembaca tegar...kebetulan last week cinta balik kampung, adik lelaki cinta bgtau, lagi pun adik cinta mmg dh cari paper metro tu.. apa lagi, cinta pn cepat2 la gunting die punya kepala paper tu. gunting punya gunting, cinta dpt 50keping keratan akhbar...keesokkannya, cinta pegi la tukar kat NSTP Kuala Terengganu. Ingtkan smpai sana xramai org rupanya smpai luar pintu diorg beratur... beratur la cinta n mr.chocolate. 

klik untuk tumbesaran
die ada syarat2nye... antaranya.. ia boleh ditukarkan 10keping keratan bersamaan 4keping tiket. pastu setiap seorang hanya blh tebus 4 tiket je, apa lagi, cinta kerahkan tenaga adik, my mum n my dad pegi sana... so, kami dapt 20 keping tiket free...wow...!!! best, excited giler oooo....weekend nie kami pegi la bersuka ria...

dapat je tiket nie, cinta terus col sepupu sepapa, sedara mara, ajak pegi...nk tau kegembiraan kami di sana?? nantikan post seterusnya next week k.... =)


No comments:

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails