30 October 2011

Pink + Puple dot..dot...

Salam malaysia...

100 Pink + Puple

Hepi Besday Atieyfa 1st Year

Nie order dari cikgu sekolah cinta untuk anakanda tercinta.
kegebuan die membuatkan mulut cinta xberhenti mengunyah satu persatu..kihkihkih.
ala, xla byk sgt cinta but, just 100 biji jer..yg selebihnye..hehehehehe...fhm2 je la....

Semoga Atieyfa suka ngn apam autie yer...:)

berminat??? sila hubungi cinta 
umiey_slamber87@yahoo.com
013-3421612 / 017-3946498 (umiey)
Delivery @ pick up @ pos??? terpulang pada anda
Berapa harganya??? KLIK SINI

apam nie boleh bertahan selama 5 @ 6 hari. xsempat 2hari, mesti dh hbs...kui3....

11 October 2011

KL im coming againz part 2

JOM SAMBUNG CITE TD...
lum habis lagi la...xkan sehari je duk KL kn...

after enjoy kt look out point.. ingt nk g ronda2 bandar KL, tp mr.chocolate bimbangkan kereta, biasa la, kereta cinta kn gelap, kan xpasal2 kene mengadap JPJ dh la malam minggu lak tu. Ok, pagi2 lagi kitrg dh plan nk g jenjalan.. first skali g teman kak nisa p U die, die nk setlekan yuran pengajian die. lepas tu kitrg pn pe lagi planning tghhr ialah..serang restoran kudu kt jalan TAR. restoran die org sentiasa ramai, sbb nasi kandar die mmg best.. meh tgk nasi die, mesti korg meleleh air liuh...

 kan cinta dh cakap....best kan...ada byk lagi lauk2 die, tak terpilih dibuatnye... 
nk tau sedap ke x, try la..

 ha..!!! mesti korang sume xpernah tgk makanan nie kn. nama die Lyi Chee Ko(betul ke tak nie? dh lupa ejaan die cm nie) nk cite skit pasal makanan nie, bnde nie blh di kira dessert la, die wat dari jelly tp sedap sgt2... ada dlm beberapa perisa, yg kuning tu perisa mangga(cinta punya), yang biru tu lemon(kak nisa punya) n yang koko tu kelapa laut (mr.chocolate punya). kesedapannya tak terkira, rasa mangga die macam kite makan buah mangga yg masak. 
Lyi Chee Ko tu ada kt sini la.. Restoran Fend Ikan Bakar kt Petaling Jaya. mengikut sejarahnya, restoran nie bermula dari sebuah lori yang bawak makanan tu.. n last dh jadi besar cm nie. mlm tu cinta sempat gak rase kerang bakar die, mak ai...paste die mmg meletop.. best sgt... cinta dh mula jatuh cinta ngn kedai nie, nanti klu g KL, cinta nk ajak kak nisa dtg sini lagi...

korang ingt peyot kitrg nie kecik ke? balik dari restoran fend, kitrg order lak domino's, bkn 1 keping tp 2 keping...hahaha....hari tu mmg peyot kitrg nie ketat n senak giler... thanx kak nisa..blanjer kitrg..nanti ktrg lak blnja kak erk..hehehe.
Lepas mkn pizza, terus mata layu, ape tak nye, seharian makan je keje. Skali skala jalan2 dpt release tension, selama nie kerja je...xder pn masa nk berehat...ok la sekian saje utk episod jenjalan kali nie...tggu lagi lepas nie yer....

The End....


KL, im coming againz

Helo..!!!
Setelah hampir 2tahun cinta x jenjalan area KL, kini cinta round sungguh2..hehehe.. ala, bkn saje2 g jalan, xkuasa la klu saje2 p jalan2. cinta g sana sbb ada hal yg mustahak, cinta kene attend interbiu kt maju junction. Alhamdulillah interbiu tu berjalan dgn lancar..yg xsangkanya,cinta sorg je yg apply position tu..hehehe, insyaallah klu ada rezeki kt situ, adalah. interbiu je kt KL, tp akan ditempatkan di kerteh, terengganu. demi masa depan, cinta n mr.chocolate pegi la... on da spot lak tu.. company tu col rabu petang, jumaat pagi kene attend interbiu, so balik keje hari khamis, dalam kul 8 lebih (layan cite soffiya dulu ) cinta bertolak ke KL. Stay kt Puchong Hartamas, umah kakak ipar (Kak Nisa). smpai puchong dlm kul 1am. mata cerah lagi...dlm kul 2 @ 3 pagi bru leh tido, pagi esoknye pegi la maju junction. 

Setle interbiu, kami balik umah, tido..Qadar tido semalam..hehehe. So skrg bermula la kisah ronda2 kami... sebelah malam plk, kami pegi ke Look Out Point Ampang. Kami bertiga nie 1st time pegi sana. sesat la jgk...tp best...jelajah kampung org..hahaha. n last, jumpe jgk... 1st smpai atas, teruja yang teramat sgt...leh nampak 1 KL...

 ni pintu gerbang nk menuju ke Public View, kene naik tangga la weh..termengah2 kami...
tp demi hasrat di hati, kami rela

 kami guna kamera biasa je...so gambar x lawa la... seronok sgt tau, rase cm xnk trun jer...


"Wee are finally 300M above sea level..!!"

best kan, ingt malaysia nie xder tempat menarik ker? klu korang nk merase apa perasaan cinta masa duk sana, pegi la mendaki..kihkihkih....


bersambung.....


::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails