08 January 2012

Tabung ku, Tabung mu jua

Salam... belum terlambat lagi untuk cinta ucap selamat tahun baru, semoga tahun baru lebih membara dari tahun yg sebelumnya, sebut tahun baru, mesti xlari dari AZAM... mesti azam korang bykkan, ada yang list agi, dari yang cinta tgk, azam yang paling hot, NAK KAWIN kan.kan.. bagus la tu, at least ada jgk azam kan, dari yang xada langsung. korang tnya apa AZAM cinta? azam cinta byk...terutamanya NAK TIMANG CAHAYA MATA..kihkihkih, dh setahun berhoneymoon, skrg tiba masa nk ada anak plk, klu ada rezeki alhamdulillah..

Cinta nk kongsi 1 hasil kerja cinta pada awal tahun bru nie...cinta bikin tabung sendiri..hehe, bru2 nie, cinta ngn mr.chocolate kira duit tabung kami yg kami menabung selama nie, alhamdulillah, rezeki tu ada, byk jgk la.. xsemestinya kite perlu menabung beratus2, cinta ngn mr.chocolate menabung pn xder la serius sgt, klu ada 10sen, kami letak, tiba masa beratus2 gak, betul la org ckp "sikit-sikit lama-lama jadi bukit"...ok, ok, cukup la melalut..ni die tabung kami:

Cantek tak... nk tau cm ne? senang je, korang kene kreatif skit...

 Bahan2:
Botol minuman terpakai (Basuh dulu tau, nanti penuh ngn semut plk...)
Gam
Pisau(optional)
Gunting
Kertas Pembalut Hadiah (corak ikut suka hati korang)

Cara-cara:
klu korg guna pembalut hadiah yg mcm cinta nie, cinta gunting je bulat2 tu, pastu gam ikut citarasa sendiri... buat la smpai bengkak tulang belakang korang...kihkihkihkih....

sekali gus, kita dapat kitar semula botol yang xberguna tu....

SELAMAT MENCUBA..!!!



1 comment:

cik chubby said...

bw sini n follow u :)

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails