14 March 2012

Camping TimeZ

Setelah sekian lama xupdate blog, akhirnye cinta ada berblog juga hari nie, bkn pe, saje nk berkongsi pengalaman..pengalaman ape? meh sini nk cerita-ceritu... hr jumaat baru-baru ni cinta n mr.chocolate n the gengz plan pegi camping.. so, kami pilih Sungai Loh Dungun. bkn sungai Lui tau.... Kat mana? cinta pn first time pegi sana, jalan die ke pasir raja menuju ke cemerung. sedikit pedalaman la, line phone xder...cinta tunjuk skit view tempat nie...cantik sgt2...
cantikkan???? nampak je mcm semak,tp ramai yg datang nk mandi manda kt sini tau..
Apa yang best g camping kt sini? nama plk berkhemah, so mc2 bende yg kami buat.,.. masak sendiri, siapkan gadget sendiri, time mlm lak, nyalakan unggun api n main gitar..syok sgt2... jom layan gambar2 yg cinta sempat capture...


Gambar kiri: Mr. Chocolate bergambar ngn gengz die.. macam2 karenah.
Gambar kanan: ni je tukang masak, sedap ke tak, hadap je bdk2 nie...

























Gambar kiri atas: Mr. Chocolate bergitar..goreng je tu..

Gambar kanan atas: view khemah kitrng..sejuk tau time mlm2..

Gambar kiri bawah: persiapan nk balik, bersihkan tempat tu, jgn sepahkan..jaga alam skitar tau..

Gambar kanan bawah: bergambar ala-ala convoy gitu..hehe pmpuan xtermasuk ok..


 kenangan bersamamu...kihkihkih...di subuh hari...sejuk oi...

lepas nie planning kt tempat lain plk k...cinta suka camping2 nie...
thanx kpd semua..semua saling bantu membantu... u ol da best la...

No comments:

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails