22 May 2012

AL-USTAZ THE BEST..!!!

Assalamualaikum...
Di pagi yang mulia ini, di bulan yang penuh keberkatan ini, cinta nk ucapkan selamat berpuasa kepada sesiapa yang berpuasa di bulan Rejab ini. Banyak pahala kalau kita berpuasa di bulan Rejab nie. Alhamdulillah kepada sesiapa yang memanfaatkan bulan Rejab ini dengan amalan berpuasa.

Hari ni cinta bukan nak berleter pasal puasa, cinta nak kongsi dengan kawan-kawan semua dengan 1 naskah buku nie, memang terbaik dari ladang la... buku tu berjudul al-ustaz. Buku ni amat berfaedah, macam-macam kita boleh tahu dalam buku ni. kene dengan trademark buku nie, ANDA MUSYKIL ISLAM MENJAWAB. first time cinta baca buku nie, hati cinta betul-betul dah jatuh cinta. cinta dapat buku nie dari kawan cinta, kidnap jap..hehehe. teringin pulak nak langgan buku macam nie.. banyak ilmu kite dapat dalam buku nie... ada pasal Hukum, Aqidah, Ibadat, Motivasi, Al-quran & As-Sunnah dan macam-macam lagi la... rugi klu siapa yang tak baca. Terbitan dari Telaga Biru. Syabas.

 "AL-USTAZ BERPEGANG PADA PRINSIP MEMANFAATKAN PERSAMAAN DAN BERLAPANG DADA TERHADAP SEBARANG PERBEZAAN PENDAPAT, KAEDAH SERTA HUJAH DARIPADA PELBAGAI ALIRAN DAN DISIPLIN ILMU PARA ILMUWAN ISLAM DENGAN MENGUTAMAKAN SEMANGAT UKHUWAH ISLAMIAH YANG TINGGI"

 


No comments:

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails