12 June 2012

Akad Nikah My Bro

Duduk mempelai atas pelamin
Bagai pinang dibelah dua
Sempurna sudah sunah muslimin
Dunia akhirat kekal bahagia.

Sempurna sudah sunah muslimin
Ijab kabul lafaz berayat
Semua doa kita mengamin
Semoga kekal keakhir hayat.

Alhamdulillah selesai semuanya...kini adik lelaki kesayangan keluarga dh selamat di ijab kabulkan dengan pasangannya.. semoga diorang berkekalan hingga ke akhir hayat. Dengan sekali lafaz, Siti Aisyah Bt Ramli kini sah menjadi isteri kepada Mohd Shahril Amri bin Mat Hanapi.... Sukanya.. dapt ahli baru dlm family...:)

Kami belum buat majlis untuk perkahwinan ini, plan majlis bersanding dan majlis bertandang selepas raya. Sekarang tengah prepare untuk majlis diorg la... dah tak lama, around 3month lagi nk raya...pejam celik...pejam celik je kan... Masa majlis akad nikah baru-baru nie, belah cinta ada buat sedikit hantaran untuk belah pmpuan, bkn pe, xkan g majlis tu lenggang-lenggang je kan..so, buat la hantaran manisan skit... Dah la prepare last minit..buat lebih2 kurang je la... nanti majlis sanding nk hantran lagi..yg deconye si cinta la...aduhai, dh la kite nie xkreatif, di suruhnye hias menghias,..bantai je la... jom cuci mate ngn picture yg sempat di snap oleh kameramen yang tak bertauliah..hehe(a.k.a Mr.Chocolate). Ssh jgk klu kameramen kawen, xada org yg jd kameramen, terpaksa la hired kameramen yg tak bertauliah

 Nie gmbar masa diorg bertunang aritu...

Rombongan Cik Dah..kihkihkih
Edited by Pengantin lelaki a.k.a Shahril Amri


"Aku terima nikahnya Siti Aishah Bt Ramli dengan mas kahwin yang tersebut" SAH..SAH....
Doa dibaca mengiringi pengantin, semoga berkekalan
hingga ke akhir hayat


Pelamin indah di ilhamkan oleh pengantin perempuan a.k.a Siti Aishah

Cincin disarungkan tanda kau milikku...chewahhh
Amboi, bersinar2...

Mrs. Cinta ngn Mr. Chocolate mmg xlepaskan peluang nk bergambar dgn adik tersayang
Mmuuuaaahhhh.....:)



Kesengalan menyerlah...cian adik wawa, kene buli ngn abg n kakak ipar...kihkihkih
Apam Ice Cream menggantikan kek...skali skala ubah style... prepared by Me OKEY...
Sirih junjung pun prepared by Me..chewah



::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails