04 July 2012

Seminar Technology Update

Assalamualaikum....

Sekarang nie cinta jarang-jarang update blog, sebenarnye banyak cerita yang nk diceritakan tapi, masa nk menaip tu tak ada... maklumla, keje bertimbun-timbun. Semalam cinta ada menghadiri 1 seminar iaitu Seminar Technology Update. Sebut pasal technology, korang mesti fikir pasal komputer, henfon kan, mana taknye, gadget tu la yg balik maju update, lum sempat beli, dh kua yg lain... tp kali nie seminar nie menceritakan pasal PROJECTOR. kau ada????  dalam sedar tak sedar, kite lupa, projector juga memainkan peranan yang hebat dalam technology. Sekarang nie majority tempat ada projector kan, malahan kedai2 mamak pun ada, bukan 1, kadang-kadang 2 3 biji 1 kedai. Projector pn sekarang nie semakin update, semakin canggih. Seminar yg cinta hadiri nie menceritakan macam mana nak handle projector, macammana nk solve problem klu projector tu bermasalah dan macam2 lagi la, yang penting, cinta dapat tgk sendiri jenis2 projector yang mana lebih ok dan tak berapa ok...cinta juga dapat pengalaman macam mana nak cari projector yang terbaik. seronok sangat dapat pengetahuan nie. 

Sempat lagi posing walaupun take 5 min

kadang2 mengantuk tu tak leh nk pisahkan klu masuk hall time kursus...

Finally.. saya dapat. thanks kepada pihak penganjur
Terima Kasih kepasa Institut Pentadbiran Awam Negara (INTAN) kampus Wilayah Timur kerana menganjurkan seminar ini. Segala kemudahan yang di sediakan amat memuaskan. Terima Kasih juga kepada EZ Projector Sdn Bhd, BenQ Services & Marketing Sdn Bhd dan Crestron Asia Sdn Bhd kerana memberikan ceramah yang berilmu kepada semua peserta yang hadir. Seminar ini juga disertakan cabutan bertuah tau, antara hadiahnya 12biji Pendrive. 3 biji hamper, dan 3 biji camera digital BenQ. Walaupun tak dapat cabutan bertuah, tapi cinta hepi kerana dapt ilmu..

::U Follow Me, I Follow u Back::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails